Ropa systems

Ons modulair wandsysteem

Het kwaliteitsniveau op het gebied van hygiëne en reiniging wordt telkens naar een hogere schaal gebracht. Ons Ropa modulair wandsysteem speelt daarop in. Onze wandpanelen worden voor het grootste deel in onze werkplaats voorbereid en behoeven op het project alleen nog maar aaneen gekoppeld worden. Daardoor kunnen wij schoon en stofarm werken. Onze afwerkingen zijn met HPL afgewerkt in een antibacteriële kwaliteit. Ook worden inbouwcomponenten zorgvuldig , strak en vlak in ons wandsysteem ingebouwd. Dit alles met oog voor detail.

Het Ropa systems wandsysteem is eenvoudig toepasbaar op alle gangbare bouwmethoden en is stoot- en krasvast. Dankzij de modulaire opbouw kunnen eventuele aanpassingen in de toekomst eenvoudig gerealiseerd worden.

Het wandsysteem, met panelen van 1200 x 3050mm (bxh) is leverbaar in alle gangbare HPL kleuren. De panelen worden in onze werkplaats per project, zo veel mogelijk op maat gemaakt, zo bent u verzekert van een snelle montage en is er weinig overlast op locatie, zoals stof, geluidsoverlast en vocht.Een frezing aan de onderzijde van ieder paneel zorgt voor een vlakke overgang van de vloerbedekking en de wand.

Meer informatie of een offerte opvragen?

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”