Ropasystems

Over ons

Ropasystems

Over ons

Ropasystems

Wie zijn wij?

Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn gericht op het leveren en plaatsen van innovatief maatwerk en een snelle, flexibele, efficiënte maar vooral zorgvuldige dienstverlening naar onze opdrachtgevers, waarbij wij samen met u, binnen de financiële bandbreedte, zoeken naar een optimaal eindresultaat. Een klantgerichte, intensieve en open communicatie, de garantie van hoogwaardige producten en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van onze kwaliteit.

Paul Tinnemans

Paul Tinnemans

Paul opereert sinds 2003 succesvol op het gebied van interieuroplossingen in de zorg en is inmiddels ook daar een speler van betekenis. Zijn expertise ligt vooral in het ontwerpen van stralingsbescherming. Paul is van huis uit binnenhuisadviseur en kijkt dan ook altijd met gevoel voor stijl en detail naar ieder nieuw project dat zich aandient.

Ron Krommenhoek

Ron Krommenhoek

Ron heeft jarenlange ervaring in de ziekenhuizen in Nederland, vooral als het gaat om de kwaliteit van de bouwkundige aspecten rondom de “high-Care” gebieden van ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten. Ook de aanpalende zaken zoals hermetische schuifdeuren zijn bij hem in goede handen.

De klant staat bij ons centraal

Elk nieuw project, groot of klein, begint voor ons bij het nauwkeurig in kaart brengen van de eisen en wensen van de opdrachtgever en gebruiker. Daarbij brengen wij graag onze jarenlange ervaring in om voor een perfect eindresultaat te zorgen. Natuurlijk volgen wij daarbij de ontwikkelingen in de markt. De Innovatie van ons wandsysteem is hieraan direct gekoppeld.

De klant staat bij ons centraal!

Elk nieuw project, groot of klein, begint voor ons bij het nauwkeurig in kaart brengen van de eisen en wensen van de opdrachtgever en/of gebruiker. Daarbij brengen wij graag onze jarenlange ervaring in om voor een perfect eindresultaat te zorgen. Natuurlijk volgen wij daarbij de ontwikkelingen in de markt. De Innovatie van ons wandsysteem is hieraan direct gekoppeld.

Onze partners

logo Rontgenglas BV
siemens-healthineers
berkvens_logo
logo
BRUNDEL_LOGO-300x77
Expandable-logo-Social