Ropasystems

Diensten

Ropasystems

Diensten

Modulair wandsysteem

Het kwaliteitsniveau op het gebied van hygiëne en reiniging wordt telkens naar een hogere schaal gebracht. Ons Ropa modulair wandsysteem speelt daarop in. Onze wandpanelen worden voor het grootste deel in onze werkplaats voorbereid en behoeven op het project ...
LEES MEER
Modulair wandsysteem

Röntgenbescherming

Röntgenbescherming Op het gebied van röntgenbescherming bieden wij u een breed scala aan producten in een door u gewenste afwerking. Denk hierbij aan loodschermen, loodkozijnen, looddeuren, wandbekledingen met loodinlage, etc. Dit alles van 0,5mm Pb tot circa 40mm Pb. 
LEES MEER
Röntgenbescherming

Ziekenhuis inrichtingen

Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van ziekenhuis inrichting, hebben ons hierin een specialist gemaakt. Uw wensen vertalen wij tot het door u gewenste eindresultaat. Functionaliteit, praktische aspecten en wensen van de eindgebruiker, zijn daarbij voor ons kernbegrippen.
LEES MEER
Ziekenhuis inrichtingen

Medische trailers

Voor het inrichten van uw medische trailer, bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige, lichtgewicht materialen. De juiste kleurstelling en indeling zorgen voor een ergonomisch verantwoorde inrichting, niet onbelangrijk in deze beperkte ruimten.
LEES MEER
Medische trailers

Röntgenglas

Wij zijn importeur van Schott RD30 en RD50 röntgenglas voor de Benelux. Voor aanvullende gegevens verwijzen wij u graag naar: www.rontgenglas.nl of www.rontgenglas.be
LEES MEER
Röntgenglas